MARKTEN

Markten waar we thuis zijn.

Onze jarenlange markt expertise is geconcentreerd in E-commerce, Retail, Logistiek, Advertising, IT en Publishing. Of je nu een gevestigd bedrijf bent, startup of scale-up, we kunnen je binnen deze markten helpen met het succesvoller maken van jouw bedrijf.

E-COMMERCE

Het realiseren van de juiste rentabiliteit en strategie voor e-commerce in Nederland is een complexe puzzel. Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie.

Lees verder
RETAIL

Het onderscheidend vermogen en het veranderende consumentengedrag zijn de grootste uitdagingen voor retail in Nederland. Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Lees verder
LOGISTIEK

Je operationele omgeving verandert supersnel en de logistieke organisatie moet zich daarop aanpassen. Benieuwd hoe je een sterke speler kan blijven?

Lees verder
PUBLISHING

Online, hybride of print? De uitgevers branche is voortdurend in beweging en versnipperd in hoog tempo. Hoe kun je deze verandering omarmen en van een bedreiging, omzetten naar een kans?

Lees verder
ADVERTISING

De advertising branche is volop in beweging, waarbij marketing automation een dominante rol gaat spelen. Verder zien steeds meer freelancers met hun eigen specialisme.

Lees verder
IT

Bedrijven worden steeds meer IT driven. Wat word je aanpak? Koop je software in? Wil je zelf maatwerk software ontwikkelen voor je specifieke bedrijfsprocessen? Wie huur je in?

Lees verder

Start nu! 

Benieuwt wat onze aanpak is en hoe we je kunnen helpen binnen jouw marktsegment? Neem nu contact met ons op!

CONTACT